Bedrijfstaxatie Regio:

Klik op uw regio voor meer informatie

Om de juiste gecertificeerde register taxateur(s) te selecteren voor uw bedrijfstaxatie, bedrijfspand of zakelijk vastgoed is het van belang in welke regio het bedrijfspand zich bevindt. De categorieën zijn alle Nederlandse provincies.  Klik op uw regio hieronder voor meer informatie of start uw aanvraag gelijk. De aanvraag voor een taxatierapport is geheel vrijblijvend. Na het indienen zullen wij zo spoedig als mogelijk uw aanvraag behandelen.


 
Bedrijfstaxatie utrecht - regio utrecht

START HIER UW AANVRAAG

Start hier uw aanvraag om snel en betrouwbaar in 5 stappen uw indicatieve prijs te ontvangen van een taxatierapport voor uw bedrijfspand / zakelijk vastgoed.

Start nu mijn aanvraag voor een bedrijfstaxatie taxatierapport.

0$

BEDANKT VOOR UW AANVRAAG, WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

Stap 4: Uw Huurwaarde Range

Selecteer de optie die bij u past

Stap 3: Uw DoelSelecteer de optie die bij u past

Stap 4: Uw WOZ-waarde Range


Wilt u, om een juiste prijsindicatie te kunnen geven, hier graag aangeven wat de WOZ-waarde range van uw pand is. Aan de hand daarvan kunnen wij een inschatting maken van de benodigde tijdsspanne die nodig is om de taxatie uit te voeren. (Conform de PTA-norm aanbevolen onafhankelijk tussen beloning en uitkomst van de taxatie mag de hoogte van de courtage niet afhankelijk zijn van de getaxeerde waarde).

Selecteer de optie die bij u past

Stap 3.1: Doel Marktwaarde

Selecteer de optie die bij u past

Stap 2: Uw Type

Selecteer de optie die bij u past

Stap 1: Uw Regio

Selecteer de optie die bij u past

Totale geschatte taxatiekosten

Indicatieve taxatieprijs (excl. btw(21%), verschotten (ca. €25-50) en plausibiliteitsverklaring 2e taxateur (ca. €75-150):

Discount :

Taxateur Zakelijk Vastgoed is een online bedrijfstaxatie tool om snel een indicatieve prijs te ontvangen aan de hand van uw aanvraag. Taxateur Zakelijk Vastgoed zoekt bij uw aanvraag de juiste gecertificeerde Register Taxateur of team van gecertificeerde Register Taxateurs. Taxateur Zakelijk Vastgoed zal aan de hand van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact zoeken en een officiële offerte op maat op te stellen. De Taxatie Tool is geheel vrijblijvend.


Hieronder kunt u zien hoe de taxateur zakelijk vastgoed tool werkt bij stap 1: Uw Regio.


Uitleg Stap 1 Uw Regio bedrijfstaxatie